Ons verhaal

Patrick's verhaal

Ons verhaal begint meer dan 30 jaar geleden, toen Patrick als zoon van een bloemist een moedige stap zette om kunstbloemen te gaan ontwerpen. Wie had toen kunnen bedenken dat hij hiermee zo succesvol zou worden in meer dan 75 landen over de hele wereld. Maak kennis met de man achter Silk-ka en ontdek waar en hoe zijn passie en vakmanschap zijn ontstaan:

“De liefde voor bloemen en bloemschikken is er bij mij met de paplepel ingegoten dankzij de bloemenwinkel van mijn vader. Daar werd ik voor het eerst geïnspireerd en gemotiveerd om mijn vaardigheden in het bloemschikken verder te ontwikkelen. Ik raakte hierin zo bedreven, dat het me zelfs internationale erkenning opleverde. Tijdens mijn voortdurende zoektocht naar nieuwe creaties en innovaties ontdekte ik de eindeloze mogelijkheden van zijde. Zo ontstond mijn fascinatie en passie voor kunstbloemen. Ik besloot een nieuwe weg in te slaan. Een nieuw concept werd geboren, een nieuw bedrijf werd opgericht: Silk-ka. Tegenwoordig zijn we één van de bekendste ontwerpers en exporteurs van kunstbloemencollecties wereldwijd. Een prestatie die mede mogelijk is gemaakt door onze loyale en zeer gewaardeerde klanten. Zonder hen hadden we dit niet gekund!”

Patrick Oude Groeniger

Waar gaat ons hart sneller van kloppen?

Een verhaal over passie & vakmanschap en waarom onze kunstbloemen & planten zo levensecht zijn dat alleen de afwezigheid van geur ze verraadt.

We laten ons steeds weer inspireren door nieuwe materialen, bloemen en kleuren. Dankzij de jarenlange hechte samenwerking met onze leveranciers zijn wij samen in staat om voortdurend mooie en natuurlijke collecties te creëren. We onderzoeken niet alleen de diverse kleurnuances, maar besteden net zoveel aandacht aan de kwaliteit van de gebruikte materialen. Daardoor zien onze takken er zo levensecht uit en voelen ze ook zo aan.

“Het is deze passie & vakmanschap die onze internationale klanten steeds weer opnieuw inspireert en verrast.” Patrick Oude Groeniger

Ga naar collecties

Onze klanten & branches

Onze klanten bevinden zich binnen diverse segmenten zoals de retail, waar wij niet alleen verkopen aan bloemisten, tuincentra en woondecoratie & lifestyle winkels, maar onze klanten tevens adviseren over een optimale presentatie.

Ook tref je onze klanten aan binnen de hospitality branche. Veel gerenommeerde bedrijven en merken van over de hele wereld werken samen met Silk-ka.

Neem contact met ons op

Ons magazijn & voorraad

In ons magazijn van 4500m2 opslagruimte hebben we altijd voldoende voorraad beschikbaar voor jou. Goed om te weten dat als je iets nodig hebt, wij direct uit voorraad kunnen leveren. Daarnaast werken wij samen met de beste logistieke partners om jouw bestelling correct en op tijd te leveren.

Ga naar webshop
Puur vakmanschap

SILK-KA BELOOFT JOU

Puur vakmanschap

Ongeëvenaarde kwaliteit dankzij puur vakmanschap.

Met oog voor detail worden onze producten met de hand vervaardigd: omdat alleen het beste goed genoeg is voor jou. Strenge kwaliteitscontroles en brede materiaalkennis stimuleren ons om elk seizoen opnieuw te innoveren.

Original Dutch design

SILK-KA BELOOFT JOU

Original Dutch design

Flowers for life!

Als gepassioneerde en ervaren bloemisten ontwerpen wij de meest spectaculaire en verrassende collecties voor jou. Onze ontwerpers vliegen de wereld rond op zoek naar de laatste trends. Zo worden nieuwe ideeën en ontwikkelingen vertaalt naar gedurfde en verrassende bloemencollecties.

Inspiratie voor elk seizoen

SILK-KA BELOOFT JOU

Inspiratie voor elk seizoen

Altijd verrassend, altijd vernieuwend.

Wij brengen je het beste uit de natuur en voegen daar onze creatieve visie op design en materialen aan toe. Elk seizoen weer presenteren wij collecties die eindeloze mogelijkheden bieden voor ontelbare bloemencreaties.

Een hoog serviceniveau

SILK-KA BELOOFT JOU

Een hoog serviceniveau

Alleen het beste voor u!

Of het nu gaat om een rechtstreekse levering uit voorraad of om het adviseren van onze klanten inzake de collectie presentatie: wij staan altijd klaar met een hartelijke ontvangst aan de telefoon, in onze showroom of op de beurzen. Ons team staat voor excellente dienstverlening en service.

Wereldwijde levering

SILK-KA BELOOFT JOU

Wereldwijde levering

Onze producten vind je overal ter wereld.

De producten worden geëxporteerd naar meer dan 75 landen over de hele wereld. Op elk moment op elk tijdstip. Dit is mogelijk dankzij jarenlange samenwerkingen met gewaardeerde verkooppartners en een trouwe – nog steeds groeiende - klantenkring.

  1. Puur vakmanschap
  2. Original Dutch design
  3. Inspiratie voor elk seizoen
  4. Een hoog serviceniveau
  5. Wereldwijde levering